Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Inspiration

Vintrender

Måhända att ordet ”trenda” är ett uttjatat utryck som vi hör mest överallt. Men idén med populära och nya produkter, intryck och smaker är inte sliten alls. Det är tvärtom lärorikt och spännande att prova nytt, att hitta kanske ovanliga, nya favoriter.
Att söka. Och finna. Kanske något som sticker ut från mängden, är producerat på ett unikt sätt, eller har andra egenskaper som är nya – för dig. Hur är det med vinvärlden, vad är hett just nu?
Senaste åren har det varit trendigt med naturvin, amforavin har seglat upp som en nyhet och engelska bubbel har hamnat på vinkartan. Men trender kan också gå på motsatt håll. Rosévin är ett sådant fenomen. Från att ha varit en trend och, visserligen populär, högst säsongsbetonad produkt som företrädelsevis läppjats av den kvinnliga delen av befolkningen har rosévinerna fått luft under vingarna och är numera på allas läppar. Och i allas glas. Sakta men säkert har dessa charmiga viner genom åren vunnit mark och erkännande. Från trend till etablerad.

Läs fler reportage

Inspiration

Dryckeskunskap

Här hittar du ett urval av artiklar om dryck. Vi blandar fakta med kuriosa, historik och annat matnyttigt. Läs – och låt dig inspireras!

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.