Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Världspremiär för Agitator – ny svensk whiskyproducent

Agitator Single Malt Whisky

Art nr: 54089
Pris: 479 kr
Storlek: 700 ml
Alkoholhalt: 43 %

Klicka här för att komma till produkten på Systembolagets hemsida
VÄRLDSPREMIÄR! Ny svensk whiskyproducent på svenska marknaden. Den 10 november släpper det svenska destilleriet Agitator sin första whisky på marknaden – Agitator Single Malt Whisky.
Det svenska destilleriet använder sig av vakuumdestillering och satsar på att göra whisky som mognar fortare, utan att pruta på kvaliteten. Själva namnet Agitator betyder att traditioner ifrågasätts för att få fram de bästa smakerna. Jens Henricson som är produktchef hos Galatea, som arbetar med varumärket på svenska marknaden, berättar att det kommer fler spännande lanseringar från Agitator senare i höst.

Agitator Single Malt Whisky, nyheten som nu finns att köpa på Systembolaget, är en whisky som lagrats på fyra olika typer av fat; bourbon, sherry, amerikansk ek och kastanj. Här får vi smak av vanilj från faten, söta frukter, lite behaglig sälta och en uns av rökighet, som är väl balanserad.

För mer information om Agitator och lanseringen av Agitator Single Malt Whisky:

Läs pressinformation från destilleriet här: Världspremiär för svenska Agitators första maltwhisky! | Agitator Whiskymakare AB (mynewsdesk.com)
Publicerad2021-11-09

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.