Medvetenheten, intresset och utbudet av ekologisk öl har ökat lavinartat. Förr blev kvaliteten många gånger lidande och den kompromissen var många bryggmästare helt enkelt inte beredda att göra. Idag har det hänt en massa bra med de ekologiska råvarorna till öl, inte minst med den viktiga malten.
Häll upp vitkålen i en bunke eller en matberedare och tillsätt salt. Massera kålen med händer eller med vingredskapet i matberedaren.
Tillsätt chili, limeskal och juice, vitlök, spiskummin och olivolja. Fortsätt massera kålen tills den är mjuk. Smaka av om det behövs mer salt och ställ sedan åt sidan och låt dra.
Strimla rättikan och moroten till julienne.
Grilla laxen till en innertemperatur på 54 .
Blanda kålsalladen med salladslök, koriander, rättika och morot samt familjemix sallade.
Servera med den nygrillade laxen ochrostad majsröra.