Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Pepparkakor med ädelostkräm, fikon och rostade valnötter. En klassiker på jul och fantastiskt gott att avnjuta tillsammans med glögg.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
Pepparkakor
Rostade valnötter
Ädelostkräm
200 g ädelost
200 g färskost
100 g soltorkade fikon
3 st torkade lagerblad
5 st svartpepparkorn
1 krm salt
Tillagning
Så gör du ädelostkrämen:
Smula ner ädelosten i en bunke och vispa samman med färskosten.
Haka fikonen och rör ner i ostmassan.
Krossa lagerbladen, svartpepparn och saltet i en mortel och smaksätt osten med kryddblandningen.
Förvara i kylen och servera kall.
Servera genom att bre på ostkrämen på pepparkakor och toppa med rostade valnötter.
Glögg
8326-01, Douglas Green Bellingham, Sydafrika, Vitt vin
{{jmfPrisPerEnhetString}}
{{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
89301-01, Champagne Pannier, Frankrike, Mousserande
{{jmfPrisPerEnhetString}}
{{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
89311-01, Champagne Pannier, Frankrike, Mousserande
{{jmfPrisPerEnhetString}}
{{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
8803-01, Champagne Pannier, Frankrike, Mousserande
{{jmfPrisPerEnhetString}}
{{jmfPrisPerEnhetDeladString}}