Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Om oss

Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer och skall vara den självklara partnern inom dryck. Vi reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och spritdrycker. I vårt samlade utbud finns över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Via våra dotterbolag utvecklar vi dryck för egna varumärken, sköter logistik och distribution samt kan tillhandahålla teknisk service. Vi är omkring 130 anställda och är en del av Martin & Servera-koncernen, Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist.
Om oss

Sundance Wines

Sundance Wines – ett dryckesföretag med siktet inställt på framtidens drycker. Här hittar du en frihet i bredd och spets i portföljen. Spännande viner och varumärken som sätter guldkant på tillvaron och flörtar med framtidens önskemål om väl valda drycker till mat och umgänge.
Om oss

KGA logistik

KGA Logistik AB är en av de ledande distributörerna av alkoholprodukter i Sverige. Vi är ett helägt, fristående dotterbolag till Galatea AB, importör och producent av öl, vin och spritdrycker.

Still Sparkling

Sigtuna Brygghus

GALATEA AB - en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer

Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer och skall vara den självklara partnern inom dryck. 
Om oss

Domaine Wines

Det finns många bra viner i Sverige, och många duktiga vinleverantörer. Därför är vi väldigt stolta över att vara en av de största leverantörerna av vin på den svenska marknaden. Vi säljer vin till Systembolaget, grossister, tax free-operatörer och restauranger.
Om oss

Om Galatea

Vi njuter oss världen runt för att hitta det godaste en människa kan dricka. Det är ett tufft jobb, men vi gör det för er skull.
Om oss

Historia

Galatea startades 1997 av en grupp goda vänner som alla hade en gemensam passion för dryck. Visionen att förse den svenska dryckesmarknaden med en mångfald av det bästa inom öl, vin och sprit har sedan dess bestått. Galateas relativt korta berättelse från pionjär till en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer grundar sig i våra lyckade samarbeten med leverantörer i hela världen och på egna välskötta varumärken. Två av våra viktigaste företagshemligheter är innovation och hållbarhet, i kombination med ett vurmande för en rikare svensk dryckeskultur.
Om oss

Jobba hos oss

Som företag vill vi bestå av människor med olika bakgrund, kunskap och erfarenheter. Våra olikheter är en styrka som skapar ett bättre arbetsklimat och utvecklar verksamheten. I en sammanlänkad kedja jobbar vi hela tiden för att våra kunder och samarbetspartners ska få det allra bästa bemötandet. 

Om oss

Martin & Servera Gruppen

Martin & Servera Gruppen består av bolagen Galatea, Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Fiskhallen Sorunda, Fällmans Kött, Grönsakshallen Sorunda, Martin & Servera Restaurangbutiker och Diskteknik.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.