Medvetenheten, intresset och utbudet av ekologisk öl har ökat lavinartat. Förr blev kvaliteten många gånger lidande och den kompromissen var många bryggmästare helt enkelt inte beredda att göra. Idag har det hänt en massa bra med de ekologiska råvarorna till öl, inte minst med den viktiga malten.
Innovationen inom vattenkonceptet är vår affärsidé. Med bred erfarenhet från tekniskt underhåll på restauranger genom åren fick vi en idé. Ute på restauranger som vi servade drack personalen mineralvatten på flaskor och gästerna likaså. Tungt att hantera och kostsamt. Vi tyckte att det saknades ett hållbart vattenkoncept där miljötänk, ekonomi och design stod i fokus.
Vi lyssnar på kundernas behov
Vi utgick från vår långa erfarenhet av dryckesinstallationer och service till restauranger. Vi lyssnade på våra kunder och deras gäster. Vi utvecklade och förfinade tekniken.
Hösten 2009 lanserade vi Still Sparkling – färsktappat vatten av högsta kvalitet.
Abonnemang underlättar
Vatten, både stilla och sparkling från snygga kranar med snygga och hållbara karaffer som snabbt återbetalar sig. Det är vår idé för hållbart vatten på restaurang, hotell, kontor mm. Ett abonnemang med service underlättar underhåll för våra kunder.
Hemligheten bakom vårt koncept är filtret, kylen, kranen och karaffen. Och våra tekniker! De känner kundernas behov och installerar anläggningar och servar utifrån avtalat i hela landet.
Välkommen att höra av dig för mer information om vårt hållbara vattenkoncept Still Sparkling!