Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Om oss

KGA logistik

KGA Logistik AB är en av de ledande distributörerna av alkoholprodukter i Sverige. Vi är ett helägt, fristående dotterbolag till Galatea AB, importör och producent av öl, vin och spritdrycker.

KGA bildades våren 2005 och finns på Bistagatan i Örebro. Det är en optimalt gynnsam placering för ett transportföretag med hela Sverige som sitt arbetsområde. Vi har för närvarande mer än 28 000 kvm lageryta och 60-talet anställda.

Vår affärsidé är att erbjuda förstklassiga lager- och transportlösningar för öl, vin och sprit till aktörer på den svenska marknaden. Vi erbjuder en mängd fördelar, som till exempel konkurrenskraftiga priser, optimalt geografiskt läge, fast kostnad per kolli och transparenta, smidiga system för administration och ekonomi, för att nämna några.

Transparens i verksamheten

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Konkurrenskraftiga priser

Distribution och lager är avgörande faktorer för möjligheten att skapa lönsamhet för handel med öl, vin och sprit. Genom kontinuerlig uppföljning av volymer och flöden och genom att ha rätt person på rätt plats lyckas vi hålla konkurrenskraftiga priser för såväl lagerhållning som transport och distribution. Det är en av våra främsta styrkor på KGA, något som uppskattas av våra partners och kunder.

Välkommen att höra av dig för dialog kring logistiktjänster!

Gå till KGA:s hemsidan.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.