Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Sortiment

A-Bay Spirit

A-Bay Spirit är en serie limiterade romutgåvor producerade av Ädel Smak i Halland. Grundaren Per Ädel reser sedan 2008 runt och köper rom från noggrant utvalda destillerier i den spanska och brittiska romskolan, som sedan vidareutvecklas hemma i Sverige.

A-Bay är den lokala förkortningen för den vackra stranden Apelviken utanför Varberg, där Per har sitt säte och där han slutlagrar romen för att ge den sin egen svenska finish. Romen tappas över på hårt rostade ekfat tillverkade av den erkände Johan Thorslund på Thorlsund Kagge. De ligger 10-14 månader i en oisolerad lada vid Apelviken vid temperaturer mellan 1–25 °C. Varje fat får sin individuella omsorg och karaktär.

A-Bay Spirit har på senare år i samarbete med Galatea börjat att distribuera små buteljeringar på Systembolaget, såsom Apelviken, Funkis Beach Blend, Vikhyddan och Rödskär, var och en unik med olika härkomst, blandning, lagringstid och finish.

*) I de flesta fall. Om socker tillsätts så anges detta på etikett.

Se alla våra varumärken

Inspiration

Varumärken

Allt är precis som vanligt – Galatea kommer alltid med något nytt. Galatea representerar idag (2017) mer än 100 varumärken från cirka 20 länder. Under det gångna året har vi stärkt våra befintliga varumärken, och flera nya med stor utvecklingspotential har tillkommit.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.