Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Sortiment

Condado de Oriza

Condado de Oriza är en vinserie från producenten Pagos del Rey, en del av Félix Solís Avantis, som investerar i toppmoderna vinerier för att kunna leverera viner av hög kvalitet. Condado de Orizas viner kommer från Ribera del Duero beläget i Spaniens norra högland, relativt nära till Portugal och Atlanten.

Området ligger på 750–850 meters höjd och jorden varierar. I dalgångarna finns kalkstensjordar och kritjordar. Här finns också alluviallera och andra lerjordar. Vinstockarna växer relativt långsamt och endast röda och blå druvor är hittills tillåtna.

Condado de Oriza består uteslutande av tempranillo-viner huvudsakligen från små exklusiva vingårdar i Ribera del Duero och ofta från några decennier gamla vinstockar. Vinerna har mycket struktur och en särpräglad karaktär av druvornas ursprungsplatser.

Logga saknas

Se alla våra varumärken

Inspiration

Varumärken

Allt är precis som vanligt – Galatea kommer alltid med något nytt. Galatea representerar idag (2017) mer än 100 varumärken från cirka 20 länder. Under det gångna året har vi stärkt våra befintliga varumärken, och flera nya med stor utvecklingspotential har tillkommit.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.