Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Sortiment

De Struise

Ett favoritbryggeri bland mängder av inbitna ölentusiaster världen runt. De Struise Brouwers uppstod 2001 ur en vandrarhemsrestaurang i belgiska Oostvleteren, som drevs av hembryggarna Urbain Coutteau och Philippe Driessens. Tillsammans med lokala vinmakaren Carlo Grootaert började de att skapa småskaliga öl i traditionell stil för den lokala marknaden.
Efter det fina gensvaret bland konsumenter installerade de ett större mikrobryggeri i en nedlagd skola som öppnades 2006. Året därpå uppmärksammades de av danska craft beer-handlaren Ølbutikken, som orsakade en snabb spridning av De Struises öl i andra länder.

Sedan dess har de skapat en mångfald av öl och hamnat i topp bland belgiska nya mikrobryggerier. Passion för smak, hantverk och ett öltänkande utanför ramarna, ofta med en speciell (satirisk) berättelse kopplad till varje unikt öl, är några av ingredienserna i De Struises framgångsrecept.

Bland de mest kända ölen finns Pannepot, Black Albert, Tsjeeses, Aardmonik, Blue Monk och Sint-Amatus.

Se alla våra varumärken

Inspiration

Varumärken

Allt är precis som vanligt – Galatea kommer alltid med något nytt. Galatea representerar idag (2017) mer än 100 varumärken från cirka 20 länder. Under det gångna året har vi stärkt våra befintliga varumärken, och flera nya med stor utvecklingspotential har tillkommit.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.