Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Sortiment

Våra egna varumärken

Galatea står bakom en stor familj av egna produkter. Efter milennieskiftet introducerades Three Towns Independent Brewers, som sedan dess med framgång har skänkt nytt liv åt anrika öl- och cidermärken. Sedan 2010 har Galatea satsat på mikrobryggt öl i form av prisbelönta S:t Eriks Bryggeri och Sigtuna Brygghus, båda med produktion i Arlandastad. Galatea producerar även en bred portfölj av spritdrycker och glögg under välkända Good Ol’ Sailor’s och Tegnér & Son’s flagg.

Våra varumärken

Sortiment

S:t Eriks Bryggeri

S:t Eriks - En modern hantverksöl med anor från 1859.
Om oss

Sigtuna Brygghus

HANTVERKSBRYGGERIET DÄR ERFARENHET OCH NYTÄNKANDE ÄR I PERFEKT BALANS.

För att brygga det perfekta ölet krävs inte bara gedigen kunskap och de rätta tekniska förutsättningarna utan även en stor dos passion och integritet.
Sortiment

Arboga

Stora mängder Arboga Öl har bryggts genom historien, för kungar och regenter såväl som svenska folket. Från 1400- till 1800-talet förknippas Arboga Öl med riksdagar och kungamöten, barnafödslar, bröllop, begravningar, flytt och skörd med mera. Arboga var på den tiden bland de första att brygga öltyper såsom herreöl, svensköl, skeppsöl och spisöl.
Sortiment

Hannas Cider

Hannas Cider är en modern och lite personligare cider- och blanddrycksfamilj.
Sortiment

Tegnér & Son

2011 inleddes samarbetet under prestigemärket Tegnér & Son mellan vinhandlare Christer Tegnér och söner samt Galatea. Tegnér & Son är Sveriges äldsta aktiva vinhandlarfamilj med en obruten verksamhet ända sedan år 1880. Tillsammans med Galatea fortsätter kontinuiteten i form av nya vin- och spritskapelser med inriktning på svensk tradition i modern tappning.
Sortiment

Good ol’ Sailor

Good ol’ Sailor är ett anrikt, galateaägt varumärke för både traditionell, naturren och nyskapande vodka liksom gin och blanddrycker.
Sortiment

Three Towns

Three Towns är ett modernt, fristående bryggeriföretag som med excellens, petighet och kärlek försöker brygga de mest perfekta öl vi kan tänka oss.
Sortiment

Willow's Crest

Willow’s Crest är en öl från varumärket Hakspick Brewery. Hakspick Brewery brygger öl hos etablerade bryggerier för en nyfiken, trygg och medveten ölälskare.

Se alla varumärken

Inspiration

Varumärken

Allt är precis som vanligt – Galatea kommer alltid med något nytt. Galatea representerar idag (2017) mer än 100 varumärken från cirka 20 länder. Under det gångna året har vi stärkt våra befintliga varumärken, och flera nya med stor utvecklingspotential har tillkommit.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.